Hvor tit må man spise chokoladekage?

chokoladekage
chokoladekage

Vi har her på bloggen fået et spørgsmål, der lyder: Hvor tit må man spise chokoladekage?

Svaret til dette er naturligvis ikke sort / hvidt, og vi kan ikke sige, at du 2 gange om ugen må spise 150 gram chokoladekage og at dette ingen konsekvenser ville have. For det ville være løgn.

Samtlige opskrifter på chokoladekage og andre typer af kage giver kroppen præcis, hvad den har lyst til: Hurtig energi og fedt, hvilket da også var godt dengang, hvor et fedtlager skulle bruges til at overleve vinteren. Sådan er det ikke længere, og nu spiser vi chokoladekage fordi, at det smager helt fantastisk. Ikke fordi, at vi har brug for det.

Faktisk er det næsten decideret skadeligt at følge de mange opskrifter på chokoladekage rundt omkring på nettet, da disse i sidste ende blot fylder din krop med fedt og kulhydrater. Dette betyder heldigvis ikke, at du aldrig nogensinde må spise chokoladekage igen: Nøgleordet er ”alt med måde”.

Nyder du at spise et lækkert stykke chokoladekage fredag aften efter en endt arbejdsuge sammen med familien? Så vil vi under ingen omstændigheder sige, at dette må du ikke længere! I det hele taget er forbud og kage to ting, der ikke hører sammen. Vil du have nogle meget tydelige mavemuskler og en slank krop, så ved du med garanti også godt, at chokoladekage ikke er vejen hertil.

Nu er det midlertidigt sådan, at vi kun lever en gang, og at livet i forvejen er en kort fornøjelse. Hvis du har lyst til at krydre dit liv med chokoladekage om fredagen (og lørdagen, for den sags skyld), så synes vi, at du blot skal gøre dette, kære spørgsmålsstiller. Du kan finde nogle lækre chokoladekageopskrifter her, og hvis du føler, at du har det rigtigt godt i selskab med chokoladekage en gang imellem, så vil vi ikke fjerne denne fornøjelse fra dig. Det ville gøre os til nogle forfærdelige mennesker.

Chokoladekage skal du helt undgå, hvis du vil være fit og stram – men vil du leve livet godt, går det nok en gang imellem!

Ingen vurderinger.
Vent venligst…

Vi samarbejder med

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?