Hurtige kanel scones

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
15 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
8 personer
Kategori
Bagværk
Buffet
Morgenmad / Brunch
Visninger
2630
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 knsp.
Salt, groft
2 tsk.
bagepulver
3 dl
Hvedemel
1 tsk.
vanillesukker
1 tsk.
Kanel, stødt
3 tbsp.
Sukker (melis)
2 dl
Fløde 38 %, Piskefløde
2 stk
Æg
Hurtige kanel scones

Bland mel, sukker, vanillesukker, kanel,  et knips salt , og bagepulver i en skål. Tilsæt ægget, og fløden og ælt dejen hurtigt sammen, må ikke æltes for hårdt.
Rul dejen ud på et bord med mel, så dejen er ca. 2 cm. tyk. Udstik scones med et glas (almindeligt drikkeglas), og læg dem på en plade med bagepapir. Pensl med æg. Bag bollerne ved 200 grader, midterste rille, i 10-12 minutter. Hold øje med de ikke bliver for mørke.
Serveres  lune, med koldt smør, og  din egen favorit syltetøj.
Dejen kan evt. tilsættes lidt revet mørk chokolade, men pas på, man bliver afhængig af dem.
Velbekomme!

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Skriv et svar

Bemærk: Kommentarer på webstedet afspejler de respektive forfatteres synspunkter og ikke nødvendigvis webportalens synspunkter. Medlemmer anmodes om at afstå fra fornærmelser, bande og vulgære udtryk. Vi forbeholder os ret til at slette enhver kommentar uden varsel eller forklaringer.

Din email vil ikke kunne ses af andre. *

*
*

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?