fbpx

Hurtige kanel scones

No votes yet.
Please wait...
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
15 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
8 personer
Kategori
Bagværk
Buffet
Morgenmad / Brunch
Visninger
2813
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 knsp.
Salt, groft
2 tsk.
bagepulver
3 dl
Hvedemel
1 tsk.
vanillesukker
1 tsk.
Kanel, stødt
3 tbsp.
Sukker (melis)
2 dl
Fløde 38 %, Piskefløde
2 stk
Æg
Hurtige kanel scones

Bland mel, sukker, vanillesukker, kanel,  et knips salt , og bagepulver i en skål. Tilsæt ægget, og fløden og ælt dejen hurtigt sammen, må ikke æltes for hårdt.
Rul dejen ud på et bord med mel, så dejen er ca. 2 cm. tyk. Udstik scones med et glas (almindeligt drikkeglas), og læg dem på en plade med bagepapir. Pensl med æg. Bag bollerne ved 200 grader, midterste rille, i 10-12 minutter. Hold øje med de ikke bliver for mørke.
Serveres  lune, med koldt smør, og  din egen favorit syltetøj.
Dejen kan evt. tilsættes lidt revet mørk chokolade, men pas på, man bliver afhængig af dem.
Velbekomme!

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?