Sommer-brus

No votes yet.
Please wait...
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
50 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
1 personer
Kategori
Drink
Grill / sommer
Visninger
2328
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
550 g
Rabarber
300 g
Rørsukker, lyst
1 stk
Vaniljestang
1 l
Vand
Sommer-brus

Rens og trim rabarberne… husk at foden også skal bruges, der sidder den allerbedste smag
Flæk vaniljestangen og skrab kornene i gryden sammen med vand, rabarber og sukker. Tilsæt også vaniljestangen, der er stadig masser af saft og kraft tilbage.
Lad det hele simre i ca. 30 minutter
Hæld grydens indhold til afdrypning gennem et rent klæde… stof babybleer er rigtig gode til formålet
Pres ikke på mosen… da saften vil blive grumset at se på
Af opskriften bliver der ca. 1 liter koncentreret saft… som kan fortyndes 1 til 3 med alm. vand eller dansk vand. Sammen med vodka i moderat mængde (i børnefrit område) er det også godt 🙂
Saften kan holde sig 2-3 uger på køl

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?