- Forberedelsestid
- 25 minutter
- Tilberedningstid
- 80 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 2429
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 4, 2009
- 1 kg
- Kartofler
- 3 dl
- Fløde 9 %
- 1 stk
- Porre
- 100 g
- Smelteost, revet ost 30+
- 250 g
- Champignon
Skræl kartoflerne og skær dem i skiver
Rens og skær champignonerne og porre i skiver
Smør et ildfast fad og fordel kartofler, porre og champignoner
Drys med osten og hæld fløden over
Krydr med salt og peber
Bag kartoffelgratinen i ca. tre kvarter ved 200 grader til den er mør
Smager bare rigtig godt – jeg