Kyllingebrystfilet

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Tilberedningstid
36000 minutter
Serveringer
4 personer
Kategori
Forret
Grill / sommer
Hovedret
Visninger
26
Pris pr. Portion
4
Skrevet af
Udgivet den
Kyllingebrystfilet

Kyllingebrystfilet

Kyllingebrystfilet – stegning på pande

Dup kyllingebrystfileterne tørre med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Varm olien på en pande ved god varme. Læg kødet på , når olien er varm nok. Brun det i ca 1 minut på hver side.

Skru ned til middel varme og steg 5-6 min. på hver side til kødet er netop gennemstegt. Ved kødet jævnligt. Tag kyllingebrystfilleterne af panden.

Tilbehør:

Rejesauce, Ristede champignoner, broccoli med med gulerodstave, råstegte kartofter.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Skriv et svar

Bemærk: Kommentarer på webstedet afspejler de respektive forfatteres synspunkter og ikke nødvendigvis webportalens synspunkter. Medlemmer anmodes om at afstå fra fornærmelser, bande og vulgære udtryk. Vi forbeholder os ret til at slette enhver kommentar uden varsel eller forklaringer.

Din email vil ikke kunne ses af andre. *

*
*

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?