Marineret flanksteak på grill eller pande

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
20 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
27269
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 tsk.
Citronsaft
2 stk
Hvidløg, fed
1 stk
Salt, groft
1 tsk.
Peber, friskkværnet
1/2 dl
Rapsolie
4 stk
Estragon, kviste
600 g
Flanksteak
Marineret flanksteak på grill eller pande

Flanksteak er ofte en tilbudsvare, men rigtig tilberedt smager det hammer godt. Man kan vælge at købe en flanksteak marineret eller man kan selv gøre det.
Hvis man selv laver marinaden er mulighederne mangfoldige. Til denne marinade er der benyttet 2 presset fed hvidløg, hakket estragon, salt, peber og lidt citronsaft, der blandes sammen med olien. Det helle hældes i en plastikpose sammen med kødet og placeres i køleskabet i nogle timer.
Flanksteak grilles på en godt varm grill med direkte varme. Afhængig af tykkelsen skal den ha’ ca. 7 min på hver side. Lad den derefter hvile i 10 min. indpakket i stanniol og aviser. Kan naturligvis også tilberedes på panden.
Flanksteak skal skæres i tynde skiver og naturligvis på tværs af kødtrævlerne – hvis det var træ: på tværs af årerne.
Som tilbehør kan benyttes:
Grillet kartofler
Salat
Asparges med bacon

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Skriv et svar

Bemærk: Kommentarer på webstedet afspejler de respektive forfatteres synspunkter og ikke nødvendigvis webportalens synspunkter. Medlemmer anmodes om at afstå fra fornærmelser, bande og vulgære udtryk. Vi forbeholder os ret til at slette enhver kommentar uden varsel eller forklaringer.

Din email vil ikke kunne ses af andre. *

*
*

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?