Madpandekager

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
Forberedelsestid
40 minutter
Tilberedningstid
90 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
10 personer
Kategori
Tilbehør
Visninger
1120
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1/2 tsk.
Peber, friskkværnet
1/2 dl
Olivenolie
200 g
Hvedemel
2 dl
Øl, pilsner
2 dl
letmælk
50 g
Majsmel
1/2 tsk.
Havsalt
4 stk
Æg

Madpandekager
Fyldet til madpandekager varierer meget. Vi har brugt stegt kylling med salat og feta. Kun fantasien sætter grænser!
1) Pisk æg, mælk, salt, peber og mel sammen. Pisk indtil at alle klumper er væk.
2) Tilsæt øl og pisk.
3) Tilsæt olie og pisk.
4) Lad dejen hvile i køleskabet i 30 – 60 minutter.
5) Varm en pande op til ca. 2/3 varme.
6) Kom 1/10 del af dejen på panden og fordel det så godt som muligt, så den er rund.
7) Vend pandekagen når kanten er lysebrun.
8) Giv den 1 eller 2 minutter og pandekagen er færdig.
9) Mens du laver de andre pandekager, kan du holde de andre lune i en 75 graders varm ovn.
Velbekomme!

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?