- Forberedelsestid
- 5 minutter
- Tilberedningstid
- 5 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 8 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 6534
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- november 5, 2009
- 3 tbsp.
- Vindruekerneolie
- 1/2 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 5 tbsp.
- Brun farin
- 5 tbsp.
- Sennep
- 2 1/2 tbsp.
- Æbleeddike
- 2 tbsp.
- Dild, frisk
- 1/2 tsk.
- Havsalt
Rævesovs
Denne sovs og gravad laks er skabt til hinanden!
1) Hak den friske dild fint.
2) Rør alle ingredienserne sammen og smag til med salt og peber.
Serveres til gravad laks.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.