Spareribs med grønsager og svampesovs

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
20 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
2 personer
Visninger
915
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
Spareribs med grønsager og svampesovs

Start med at stege spareribsene i ovnen i 20 minutter ved 200 grader. Imens koges/dampes (efter ønske) broccoli, bønner, blomkål og gulerødder  i 7 minutter. Sovsen tilberedes ved at smelte smørret i en gryde. Tilsæt så citronsaft fra en citron, lidt salt og lidt peber efter smag. Skær champignonerne i stykker og svits dem i gryden. Tilsæt fløden og hakket persille og lad det koge op til en cremet sovs. Anret grønsagerne sammen med spareribsene og sovsen på nogle tallerkner. Velbekomme.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?