Sunde og lækre tunfiskefrikadeller

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
20 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Lunch
Visninger
2598
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
Sunde og lækre tunfiskefrikadeller

Tunfiskefrikadeller med frisk pasta og råkostsalat
Vandet hældes/presses fra de 3 dåser tun og røres godt i en skål. 
Løget rives fint, hvidløget presses, purløg, persille og dild hakkes lidt groft.  Det hele blandes med tun, 2 æg, havregryn, græsk yoghurt og presset lime tilsættes. Farsen smages til med salt og peber. Hvis farsen ikke er fast nok kan der tilføres lidt mere havregryn.
Dellerne formes og steges i olie ved god varme.
Nyd de sunde frikadeller med frisk pasta og tomat sauce og evt en lækker råkost salat.
Er der nogen deller i overskud, er de gode til madpakken dagen efter!
Rigtig god fornøjelse!
 
 
 

En kommentar

  1. Den ukendte kok sagde på april 11, 2011 Svar

    Kanon god opskrift. mvh lars

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Skriv et svar

Bemærk: Kommentarer på webstedet afspejler de respektive forfatteres synspunkter og ikke nødvendigvis webportalens synspunkter. Medlemmer anmodes om at afstå fra fornærmelser, bande og vulgære udtryk. Vi forbeholder os ret til at slette enhver kommentar uden varsel eller forklaringer.

Din email vil ikke kunne ses af andre. *

*
*

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?