- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Buffet
Hovedret - Visninger
- 4026
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- november 10, 2011
- 400 g
- Kartofler
- 2 dl
- Sukker (melis)
- 20 g
- Smør, saltet
- 1 knsp.
- Salt og peber
- 100 g
- Rødkål
Simpel andebryst med brune kartofler, skysovs og rødkål m/ appelsin og kanel:
Andebryst: Snit skindet på andebrystet og krydr med salt og peber. Steg andebrystet af på en pande, til skindet er sprødt.Kom bouillon på panden, til skysovs. Kom andebrystet i et fad, og stil i forvarmet ovn ved 200 grader i 25-30 minutter (kan bedst lide den gennemstegt, en smagssag). Lad den hvile.
Brune kartofler: (har brugt små samsø-kartofler på glas) ellers bruges aspargeskartofler: Smelt sukker langsomt på en pande og tilsæt smør. Lad det bruse op, og kom de små kogte kartofler i panden (skyl dem af i koldt vand lige før tilberedning). Skru op for varmen og steg dem gyldne, til de er glaserede. Krydr med lidt salt og peber, efter smag.
Skysovs: Kog fonden ind med resten af andeskyen, jævn med lidt maizena og smag til med ribsgele.
Rødkål: Lun en god (købt) rødkål eller lav din egen, og smag til med lidt salt, peber fra kværn, kanel og appelsinsaft.
Velbekomme!
Når man som os er heldig at