Andebryst m/ brune kartofler

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Midt imellem
Serveringer
2 personer
Kategori
Buffet
Hovedret
Visninger
4026
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
400 g
Kartofler
2 dl
Sukker (melis)
20 g
Smør, saltet
1 knsp.
Salt og peber
100 g
Rødkål
Andebryst m/ brune kartofler

Simpel andebryst med brune kartofler, skysovs og rødkål m/ appelsin og kanel:

Andebryst: Snit skindet på andebrystet og krydr med salt og peber. Steg andebrystet af på en pande, til skindet er sprødt.Kom bouillon på panden, til skysovs. Kom andebrystet i et fad, og stil i forvarmet ovn ved 200 grader i 25-30 minutter (kan bedst lide den gennemstegt, en smagssag). Lad den hvile.

Brune kartofler: (har brugt små samsø-kartofler på glas) ellers bruges aspargeskartofler: Smelt sukker langsomt på en pande og tilsæt smør. Lad det bruse op, og kom de små kogte kartofler i panden (skyl dem af i koldt vand lige før tilberedning). Skru op for varmen og steg dem gyldne, til de er glaserede. Krydr med lidt salt og peber, efter smag.

Skysovs: Kog fonden ind med resten af andeskyen, jævn med lidt maizena og smag til med ribsgele.
Rødkål: Lun en god (købt) rødkål eller lav din egen, og smag til med lidt salt, peber fra kværn, kanel og appelsinsaft.
Velbekomme!



En kommentar

  1. Anonym sagde på november 7, 2013

    Når man som os er heldig at

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?