Amerikansk mad – info om det amerikanske køkken
Det amerikanske køkken er lige så mangfoldigt og forskelligt, som sammensætningen af stater og indvandrere i dette store land. Hver […]
Hvis maden i gryden brænder på, så skal man hælde 1 til 2 dec. vand i gryden og herefter skal […]
Se alle tipsDet amerikanske køkken er lige så mangfoldigt og forskelligt, som sammensætningen af stater og indvandrere i dette store land. Hver […]
Det jødiske køkken er lige så mangeartet og sammensat, som det køkken må blive, der trækker næring fra køkkener […]
Balkan-landenes køkkener ligner hinanden meget, og Bulgarien danner ingen undtagelse. Men grænser er ikke kun streger på et kort, […]
Det typisk kinesiske spisebord er rundt – »rundt som fuldmånen,« siger de selv. Dette blandt andet for at tilgodese, at […]
Rusland er stort. Det er så stort, at der inden for dets grænser er en klimaforskel fra det arktiske […]
Fransk mad er verdensberømt, og det er næsten umuligt at finde superlativer, der ikke allerede har været brugt om dette […]
To af Europas bedste køkkener, det franske og det italienske, har rødder i græsk madkultur. Oldtidens Grækenland var kendt for […]
Der er store gourmand’er der påstår, at der kun findes tre slags kogekunst: Den franske, den kinesiske og den […]
Vi har nedenfor samlet en masse madrelaterede ord, som ikke alle lige ved hvad betyder. Vi håber forklaringerne kan hjælpe […]
Et af de goder, rejselivet har ført med sig er interessen for fremmed mad. Pizza’en på det […]