- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 20 personer
- Kategori
- Dessert
- Visninger
- 2517
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 29, 2014
- 200 g
- Kokosmel
- 400 g
- Kondenseret mælk
- 200 g
- tørrede dadler
- 2 ml
- Kokosmel
- 1 tsk.
- Vaniliepulver
- 1 dl
- kakaopulver
- 1/4 dl
- Fløde 38 %, Piskefløde
De lyse Bounty-kugler:
Bland kokosmel og mælken sammen.
Rør i 5-7 min., så massen samler sig og stil det i køleskabet i min. 30 min.
Herefter rulles kuglerne og er klar til at spise.
Kan også overtækkes med lys eller mørk chokolade – smager som en drøm!
De mørke Dadelkugler:
Put ingredienserne i blenderen og kør i et par minutter.
Sæt massen i køleskabet i min. 30 min.
Kuglerne rulles og køles i yderligere 30 min.
Har brugt økologiske dadler, fintmalet kokosmel, kakao med lav fedt samt vanilje pulver fra www.familieogliv.dk
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.