Bounty- og dadelkugler

No votes yet.
Please wait...
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
20 personer
Kategori
Dessert
Visninger
1555
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
200 g
Kokosmel
400 g
Kondenseret mælk
200 g
tørrede dadler
2 ml
Kokosmel
1 tsk.
Vaniliepulver
1 dl
kakaopulver
1/4 dl
Fløde 38 %, Piskefløde
Bounty- og dadelkugler

De lyse Bounty-kugler:
Bland kokosmel og mælken sammen.
Rør i 5-7 min., så massen samler sig og stil det i køleskabet i min. 30 min.
Herefter rulles kuglerne og er klar til at spise.
Kan også overtækkes med lys eller mørk chokolade – smager som en drøm!

De mørke Dadelkugler:
Put ingredienserne i blenderen og kør i et par minutter.
Sæt massen i køleskabet i min. 30 min.
Kuglerne rulles og køles i yderligere 30 min.

Har brugt økologiske dadler, fintmalet kokosmel, kakao med lav fedt samt vanilje pulver fra www.familieogliv.dk

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?