Carpaccio

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
20 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Forret
Visninger
798
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
100 g
Parmesan, 32+
400 g
Oksetfilet
3 tbsp.
Olivenolie
2 tsk.
Sennep, dijon
1 stk
Æggeblomme, pasteuriseret
1 stk
Skalotteløg
1 bdt.
Estragon
3 tsk.
Limejuice
1 bdt.
Rucolasalat

Pisk æg og sennep sammen i en skål. Rør limejuicen i og smag til med salt og peber. Hak løg og estragongen fint og rør det i dressingen.
Det fintskåren oksekød fordeles på fire tallerkner og dressingen hældes over. Fordel lidt rucolasalat på hver tallerken og drys med parmesan.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Skriv et svar

Bemærk: Kommentarer på webstedet afspejler de respektive forfatteres synspunkter og ikke nødvendigvis webportalens synspunkter. Medlemmer anmodes om at afstå fra fornærmelser, bande og vulgære udtryk. Vi forbeholder os ret til at slette enhver kommentar uden varsel eller forklaringer.

Din email vil ikke kunne ses af andre. *

*
*

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?