- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 160 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 15 personer
- Kategori
- Buffet
Dessert - Visninger
- 2350
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 25, 2009
- 4 tbsp.
- Sirup, lys
Lav et vandbad og hæld smør, sirup, rom og den mørke chokolade i. Lad det smelte og bland det hele godt sammen. Knæk kiksene i mindre stykker og rør dem i chokoladeblandingen sammmen med hakkede cocktailbær, guldkorn og hakkede nødder. Læg bagepapir i en form på cirka 18×18 cm. Hæld blandingen i formen og stryg overfladen glat. Stil det i køleskabet mindst i to timer. Smelt den hvide chokolade i et vandbad og lav et mønster oven på kagen. Stil den igen køligt til den hvide chokolade er stivnet. Skær 15 fine firkanter af kagen og server.