- Forberedelsestid
- 25 minutter
- Tilberedningstid
- 25 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 1699
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 23, 2009
- 2 1/2 dl
- Rødvin
- 1 tbsp.
- Smør, saltet
- 3 tbsp.
- Bouillon, oksekød, koncentreret, terning
- 1 1/2 tsk.
- Sennep, dijon
- 4 stk
- Peberkorn
- 400 g
- Oksefilet
Skær fire bøffer af oksefileten. Knus peberkornene og vend bøfferne i det og lidt salt. Smelt smørret på en pande og steg bøfferne møre. Læg dem på et serveringsfad og kog panden af med rødvin. Bland sennep og bouillon i og smag til med lidt salt og peber. Server saucen sammen med bøfferne.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.