- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 15 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 4406
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 13, 2009
- 50 g
- Chokoladeknapper - mørk, hvid
- 3 tbsp.
- kakaopulver
- 50 g
- Chokoladeknapper - mørk, hvid
- 225 g
- Sukker (melis)
- 4 tbsp.
- letmælk
- 4 stk
- Æg
- 3 tsk.
- bagepulver
- 350 g
- Hvedemel
- 225 g
- Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
Bland æg og sukker godt sammen. Rør så den bløde margarine i. Sigt mel, bagepulver og kakao i skålen og rør det godt sammen mens mælken tilsættes. Pisk dejen glat. Bland chokoladen i og smør et ildfast fad på cirka 35X20 cm. Hæld dejen i og bag kagen ved 180 grader mellem 30-40 minutter. Lad kagen køle af i fadet.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.