Chokoladekage i fad

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
15 personer
Kategori
Bagværk
Visninger
4406
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
50 g
Chokoladeknapper - mørk, hvid
3 tbsp.
kakaopulver
50 g
Chokoladeknapper - mørk, hvid
225 g
Sukker (melis)
4 tbsp.
letmælk
4 stk
Æg
3 tsk.
bagepulver
350 g
Hvedemel
225 g
Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt

Bland æg og sukker godt sammen. Rør så den bløde margarine i. Sigt mel, bagepulver og kakao i skålen og rør det godt sammen mens mælken tilsættes. Pisk dejen glat. Bland chokoladen i og smør et ildfast fad på cirka 35X20 cm. Hæld dejen i og bag kagen ved 180 grader mellem 30-40 minutter. Lad kagen køle af i fadet.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?