- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Kategori
- Sommer
- Visninger
- 28752
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 2, 2011
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 2 tbsp.
- Tomatketchup
- 2 tbsp.
- Sennep, dijon
- 1/2 dl
- Rapsolie
- 1 kg
- Kalkunbryst, fersk
- 1 tsk.
- Salt og peber
- 1/2 dl
- Soyasauce
- 2 tbsp.
- Mørk farin el honning
Rør ingredienserne til marinaden sammen – hæld det i en plastikpose og læg et kalkunbryst på ca 1 kg derned.
Skal trække mindst 3 timer, gerne natten over i køleskab. (Hvis brystet steges i ovnen skal det have 40 min ved 200 grader.)
Læg det på grillen vend ofte og pensl med marinade undervejs. Jeg lover dig det lækreste, saftige bryst, som dine gæster vil være vilde med.
Tjek lige min lækre rissalat som både børn og voksne elsker.
Denne grillmarinade har jeg haft stor succes med, men fik ikke downloadet opskriften i sin tid. Og nu er målene på de forskellige ingredienser helt ude i hampen her på siden. Der er vist ingen, der passer den længere. Jeg kan ikke huske målene, men vil sjusse mig frem. Og ellers må du meget gerne sende dem til mig, Solveig Glamann! På forhånd tak! 🙂 Lone