- Forberedelsestid
- 45 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Visninger
- 3713
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 11, 2009
Grønsagerne skylles og skrælles
Løg, ingefær og hvidløg hakkes fint og gulerødderne hakkes groft
Varm lidt olie op i en sauterpande og svits løg og kød sammen
Bland gulerødder, ingefær og hvidkålen i og lad det simre under låg ved svag varme i fem minutter
Bland bønnespirer i og smag til med salt og peber
Lad fyldet køle af
Vand og mel røres sammen til en “lim”
På hver dejplade lægges to spsk. fyld
Rul en gang omkring fyldet og pensl så kanterne med melblandingen
Fold kanterne op omkring og rul videre. Slut med at pensle på rullen så dejen slutter til
Færdiggør resten af forårsrullerne på samme måde
Fyld en masse olie i en ren pande. Helst så meget, at det vil nå halvvejs op af kanterne på forårsrullerne
Varm det godt op og steg forårsrullerne til de er gyldne
Server med en grøn salat
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.