- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 15 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Buffet
Forret
Frokost - Visninger
- 2503
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- april 22, 2011
- 1 stk
- Æbler, faste
- 1 tsk.
- Citronsaft
- 2 tsk.
- Karry, pulver
- 1 bdt.
- Dild, frisk
- 250 g
- Marinerede sildefileter (ca. 250 g)
- 2 stk
- Løg eller zittauerløg
- 2 dl
- Creme fraiche 18 %
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 2 knsp.
- Peber, friskkværnet
- 1 tsk.
- Sennep, dijon
- 2 stk
- Citron - gerne økologisk
- 1 bdt.
- Dild, frisk
- 1 dl
- Mayonnaise
- 4 stk
- Æg
- 150 g
- Frosne rejer uden skal
Hjemmelavede karry-sild: Rør cremefraiche med karry, dijonsennep, citronsaft, et revet løg og et revet æble, og smag til med salt og peber. Skær sildefileterne i mindre skrå stykker og vend dressing i sildebidderne, eller hæld dressingen ovenpå. Pynt af med løgringe og dild-duske.
Æg & rejer: Optø rejerne langsomt på en tallerken. Kom æggene i kogende vand, og kog ved medium varme i ca. 9 minutter. Hæld koldt vand over, og pil æggene.
Kom rejerne på et fad, og kom æggen skåret i kvarte, ved siden. Pynt af med citron-svinger og en dusk dild. Server med mayonnaise i en lille skål ved siden af.
Server med hjemmebagt rugbrød, se opskrift:: https://www.vildmedmad.dk/hurtigt-rugbroed-4412/
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.