Grøntsagswok med ris

No votes yet.
Please wait...
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
35 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
48
Pris pr. Portion
Skrevet af
Udgivet den
1 stk
rød peberfrugt
1 stk
Broccoili
3 stk
Skalotteløg
5 stk
Asiatiske minimajs
1 stk
Porre
3 stk
Fed hvidløg
150 g
Sukkerærter
3 stk
Gulerødder
100 g
Babyspirer
3 dl
Kokosmælk
3 dl
Minimælk 0.5 % fedt
Grøntsagswok med ris
  1. Sund, lækker og nærende grøntsagswok, med ris på siden. Man kan med fordel servere kylling eller svinekød til denne ret, selvom det ikke fremgår i opskriften
  2. Bemærk, at alle mængder at krydderier er cirka tal, og der sagtens kan rettes på det, hvis man ønsker dette. Det er en smagssag.
  1. Klargør alle og snit grøntsagerne (eksempelvis, som på billedet her) og sæt vand over til ris.
    28789
  2. Steg grøntsagerne af i en stor wok gryde, på 5/6 varme, husk at rør i den jævnligt.
  3. Når grøntsagerne er stegt lidt af, tilsættes karry, paprika, chili, Cayennepeber og peberen. Når dette har stegt i 3-4 minutters tid, tilsættes kokosmælken og minimælken
  4. Lad wokretten simre på middel varme, indtil dine ris er færdige.
    28790

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?