- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 35 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 3999
- Pris pr. Portion
- Skrevet af
- Udgivet den
- november 28, 2019
- 1 stk
- rød peberfrugt
- 1 stk
- Broccoili
- 3 stk
- Skalotteløg
- 5 stk
- Asiatiske minimajs
- 1 stk
- Porre
- 3 stk
- Fed hvidløg
- 150 g
- Sukkerærter
- 3 stk
- Gulerødder
- 100 g
- Babyspirer
- 3 dl
- Kokosmælk
- 3 dl
- Minimælk 0.5 % fedt
- Sund, lækker og nærende grøntsagswok, med ris på siden. Man kan med fordel servere kylling eller svinekød til denne ret, selvom det ikke fremgår i opskriften
- Bemærk, at alle mængder at krydderier er cirka tal, og der sagtens kan rettes på det, hvis man ønsker dette. Det er en smagssag.
- Klargør alle og snit grøntsagerne (eksempelvis, som på billedet her) og sæt vand over til ris.
- Steg grøntsagerne af i en stor wok gryde, på 5/6 varme, husk at rør i den jævnligt.
- Når grøntsagerne er stegt lidt af, tilsættes karry, paprika, chili, Cayennepeber og peberen. Når dette har stegt i 3-4 minutters tid, tilsættes kokosmælken og minimælken
- Lad wokretten simre på middel varme, indtil dine ris er færdige.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.