Godt nyt til dig som aldrig vil gå ned på udstyr

Så er der gode nyheder til alle os som elsker udstyr af den gode slags
YESCHEF handler også med private

Vi er nogle der altid holder sanserne åbne i håb om at finde lige der, hvor vi kan finde alt det udstyr vi kan ønske os.

Det at finde et specifikt produkt, vi lige har set i MasterChef eller når Gordon Ramsay er på tur rundt til diverse restauranter, kan vise sig at være en kæmpe udfordring.

Sådan var det også, da jeg skulle finde kaviar-dåser, som jeg havde set i madmagasinet GASTRO. Jeg syntes ikke rigtigt at det var de rigtige, der poppede op på google, så jeg prøvede at høre på fjæsen, om der var nogle i mit netværk der kunne være behjælpelige.

Een sendte et link til mig og skrev prøv her!

Jeg klikkede selvfølgelig på linket og frem kom en side, der for mig var ny, men indeholdte alt det jeg altid har haft brug for og alt det jeg ikke har brug for, men det man bare må eje alligevel.

Jeg bestilte mine dåser, hvilket gik nemt og ligetil og varen kom da også hurtigt hjem til mig.

Fantastisk!! – Det må jeg dele med omverdenen, tænkte jeg og tog derfor straks kontakt til firmaet.

“Kunne I tænke jer at dele jeres verden med os”

Det var ikke sådan bare uden betænkelighed, at Lars fra YESCHEF sagde ja til mit forslag. Han ville, egentligt meget forståeligt, sikre sig, at vi fra VMM.dk, var lige så seriøse, som han selv er!

Det er nemlig ikke bare hvilke som helst produkter, Lars tager ind i sortimentet, som i øvrigt spænder vidt. Fra store industri-ismaskiner til delikate fødevare fra det østligste Japan, hvor meget af Lars` udvalg stammer fra.

Lars fortæller, at han personligt tager på rejser i østen, for at finde den bedste kvalitet og det er han og YESCHEF kendt for blandt de fleste store kokkenavne i DK.

Men en aftale kom der ud af det og det kan Du læse mere til i den nærmeste fremtid her på VildMedMad.dk

Bliv inspireret til julegaverne

YESCHEF har altså kun de gode mærker, så der skulle være rigelig mulighed for at udfylde årets ønskeseddel her til jul. Står du og mangler en crème brulée brænder, eller måske måske nogle gode engangshandsker, ja så er det bare at gå på opdagelse hos YESCHEF. Er du lige i nærheden, har du også mulighed for at kigge ind i butikken på, Hvidsværmervej 154, 2610 Rødovre.

Jeg har set hjemmesiden grundigt igennem og havde bestemt ikke svært ved at finde spændende produkter til min juleønskeseddel. Men så længe kunne jeg jo ikke vente. Derfor bestilte jeg 3 nøje udvalgte varer hos Lars, som jeg er sikker på også kunne finde vej til Jeres ønskeseddel, hvis i kan vente så længe.

Følg med på VMM.dk

I de næste uger kan i således finde blogindlæg og opskrifter, hvori jeg vil teste og anmelde det enkelte produkt.

Produkter du kan læse om er følgende:

Dette lækre knivsæt i gaveæske fra Lion Sabatier

En supergod sifonflaske fra ISI

Japansk mandolinjern fra Benriner 

Du får value for money

Som sagt er alle varerne hos YESCHEF i topkvalitet. Er kvaliteten ikke god nok til de fineste restauranter og de bedste kokke, kommer de ikke i betragtning. Men det skal man nu ikke lade sig skræmme af som entusiast og privat kunde.

Prisen stikker, efter min mening, ikke af til skyerne. Du får noget for pengene.

Når du handler med YESCHEF.dk

YESCHEF har valgt at byde vildmedmad-læserene velkommen med en gave.

Gaven består af 2 dressingflasker i forskellig størrelse, som du skal huske at tilføje indkøbskurven.

Når du skriver rabatkoden Vildmedmad i rabatkode-feltet, trækkes prisen fra og du får dem gratis. – du skal blot huske at vælge dem begge!

Se gaverne her:

 Dressingflaske 150 ml

Dressingflaske 300 ml

Du kan benytte gavekoden hver gang du handler med YESCHEF.dk

Glæd dig

Hold øje med VMM.dk de næste uger og læs mere om YESCHEF og bliv inspireret af nye opskrifter.

 

 

 

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Kategorier: Blog Køkkenudstyr

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?