- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 20 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Forret
Frokost
Morgenmad / Brunch
Natmad - Visninger
- 4440
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- april 13, 2012
- 1 tsk.
- smør til stegning
- 4 tbsp.
- Vand
- 4 stk
- Æg
- 1 knsp.
- Salt, bordsalt
- 4 tbsp.
- Smelteost, revet ost 30+
- 1 tsk.
- Oregano, tørret
- 200 g
- Kogt skinke i strimler
1. Pisk æg, vand, salt og oregano sammen
2. Smelt smørret i stegepanden
3. Hæld røren i panden
4. Drys skinke og revet ost på toppen
5. Put låg på panden
6. Lad omeletten stege ved middel varme, til den er stegt.
Tips og ideer:
Tilføj fyld efter smag. Godt er det også med cocktail pølser og stegt bacon, eller rester efter gårsdagens middag.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.