Spinatomelet

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
25 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
6357
Pris pr. Portion
24.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
14 stk
Æg
2 dl
mælk
2 bdt.
Baby spinat
3 stk
Hvidløg, fed
1 bdt.
Basilikumblade, frisk
1 tsk.
Salt, groft
1 tsk.
Peber, friskkværnet
500 g
Små tomater
1 stk
blandet salat
50 g
Pinjekerner, ristede
16 skive(r)
Bacon eller lufttørret skinke
Spinatomelet

Pisk æg og mælk sammen. Tilsæt presset hvidløg, frisk basilikum, salt og peber.
Steg bacon  eller varm lufttørret skinke i ovnen. Rist pinjekerner på en tør pande. Skyld babyspinaten. Varm 4 pander med lidt olie. Tilsæt først spinat derefter æggemassen. Vend omeletterne så de bliver stegt på begge sider. Skær de små tomater i kvarte eller halve, skyl salaten.
Når omeletterne er færdige, anrettes de på tallerken. På den ene halvdel kommes tomater og salat. Den anden halvdel bøjes over. Der pyntes med pinjekerne og bacon.
Der kan tilsætte revet ost til æggemassen.


3 comments

  1. Den ukendte kok sagde på januar 28, 2013

    Jeg har smagt den – en rigtig

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  2. Anonym sagde på april 25, 2013

    Hvad skal man bruge de andre

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  3. Den ukendte kok sagde på april 25, 2013

    Du skal fordele på 4 pander,

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?