- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 25 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 6357
- Pris pr. Portion
- 24.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- januar 27, 2013
- 14 stk
- Æg
- 2 dl
- mælk
- 2 bdt.
- Baby spinat
- 3 stk
- Hvidløg, fed
- 1 bdt.
- Basilikumblade, frisk
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 1 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 500 g
- Små tomater
- 1 stk
- blandet salat
- 50 g
- Pinjekerner, ristede
- 16 skive(r)
- Bacon eller lufttørret skinke
Pisk æg og mælk sammen. Tilsæt presset hvidløg, frisk basilikum, salt og peber.
Steg bacon eller varm lufttørret skinke i ovnen. Rist pinjekerner på en tør pande. Skyld babyspinaten. Varm 4 pander med lidt olie. Tilsæt først spinat derefter æggemassen. Vend omeletterne så de bliver stegt på begge sider. Skær de små tomater i kvarte eller halve, skyl salaten.
Når omeletterne er færdige, anrettes de på tallerken. På den ene halvdel kommes tomater og salat. Den anden halvdel bøjes over. Der pyntes med pinjekerne og bacon.
Der kan tilsætte revet ost til æggemassen.
Jeg har smagt den – en rigtig
Hvad skal man bruge de andre
Du skal fordele på 4 pander,