- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 17204
- Pris pr. Portion
- 23.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- januar 29, 2013
- 800 g
- Svinekoteletter
- 2 stk
- Peberfrugt, rød og gul
- 2 stk
- porrer
- 1 stk
- chili, rå eller syltet
- 3 tbsp.
- Tomatkoncentrat
- 2 dl
- Madlavningsfløde 8%
- 2 tbsp.
- Olivenolie
- 2 dl
- Bouillon, Svinekød
- 3 tsk.
- Paprika
En hurtig, smagfuld og let ret.
Svits svinekoteletterne i lidt olivenolie på panden og læg dem derefter i et ildfast fad.
Skær porrerne og peberfrugterne i grove stykker og svits dem på panden i lidt olivenolie. Tilsæt også det finthakkede chili – mængden er i den grad en smagssag.
Tilsæt bouillon, tomatkoncentrat, paprika og fløde lad det simre lidt og smag til med salt og peber.
Hæld det over koteletterne i det ildfaste fad og bages i ovnen i ca. 25 min. ved 200 grader.
Serveres f.eks. med ris.
Velbekomme
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.