Koteletter med karry og revne grønsager i fad

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
6 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
1956
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
Koteletter med karry og revne grønsager i fad

Koteletterne vendes i karry og brunes på panden – brug enten smør eller margarine.
Når de er færdigstegte lægges de i et velsmurt ildfast fad og drys salt og peber over.
Svits de finthakkede løg på panden sammen med de revne hvidløg – om nødvendigt suppleres med smør.
De skrallede æbler og pastinakker rives (på den grove side af et rivejern) og kommes på panden, men først når løgene er let gyldne.
De fint skåret peber og en dåse hakkede flået tomater kommes også på panden.
Drys ingefær og en teskefuld karry over mens det bliver svitses let. Salt og peber tilsættes efter behov.
Fordel kompotten rundt om koteletterne og hæld bouillon og fløde.
Fadet skal dækkes med folie.
Sættes i en opvarmet ovn 230 grader (varmluft) i ca. 30 min.
Der kan serveres ris til.
Der var meget positive tilbagemeldinger fra gæsterne.

2 comments

  1. Anonym sagde på februar 9, 2012

    Ser god ud – men hvorfor både

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  2. Den ukendte kok sagde på februar 9, 2012

    Hej Inge

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?