- Forberedelsestid
- 25 minutter
- Tilberedningstid
- 55 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Visninger
- 2187
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 20, 2009
- 2 stk
- Champignon, konserves
- 1 stk
- Hakkede tomater, konserves
- 1 stk
- Mornay Sauce
- 2 tsk.
- Salt, groft
- 1 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 2 stk
- Løg eller zittauerløg
- 3 stk
- Hvidløg, fed
- 4 stk
- Nakkekotelet
- 1 dl
- Minimælk 0.5 % fedt
Koteletterne krydres med salt og peber og brunes på begge sider.
Champignonerne skylles og skæres i skiver.
Løgene piles og skæres i ringe og hvidløgene skæres i små stykker.
Pølserne flækkes på langs.
Koteletterne lægges i et ildfast fad.
Tænd ovnen på 180 grader.
Bacon steges på en pande og fedtet hæles fra.
Læg løg, hvidløg, champignon og cocktailpølser i panden og steg yderlige i 5 min.
Bland de hakkede tomater og fløden i og lad det blive godt varmt.
Paprikaen tilsættes og der smages til med salt og peber.
Saucen hældes i fadet og koteletterne steges med saucen i ovnen i ca. 30. min.
Kog imens risene.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.