Koteletter i fad

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
25 minutter
Tilberedningstid
55 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Visninger
2187
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 stk
Champignon, konserves
1 stk
Hakkede tomater, konserves
1 stk
Mornay Sauce
2 tsk.
Salt, groft
1 tsk.
Peber, friskkværnet
2 stk
Løg eller zittauerløg
3 stk
Hvidløg, fed
4 stk
Nakkekotelet
1 dl
Minimælk 0.5 % fedt

Koteletterne krydres med salt og peber og brunes på begge sider.
Champignonerne skylles og skæres i skiver.
Løgene piles og skæres i ringe og hvidløgene skæres i små stykker.
Pølserne flækkes på langs.
Koteletterne lægges i et ildfast fad.
Tænd ovnen på 180 grader.
Bacon steges på en pande og fedtet hæles fra.
Læg løg, hvidløg, champignon og cocktailpølser i panden og steg yderlige i 5 min.
Bland de hakkede tomater og fløden i og lad det blive godt varmt.
Paprikaen tilsættes og der smages til med salt og peber.
Saucen hældes i fadet og koteletterne steges med saucen i ovnen i ca. 30. min.
Kog imens risene.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?