- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 150 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 1888
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 14, 2009
- 25 g
- Smør, saltet
- 1 tbsp.
- Tomatpure
- 3 dl
- Vand
- 2 tbsp.
- Olivenolie
- 1 stk
- Citron - gerne økologisk
- 25 g
- Ingefær, rod, rå
- 3 stk
- Hvidløg, fed
- 1 bdt.
- Friske korianderblade
- 1 kg
- Lammekød, filet, koteletter, nakkefilet, culotte
- 2 tsk.
- Karry
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
Kog løget til det er mørt og blend det til mos
Varm olien op i en stor gryde og svits karryen
Tilsæt løgmosen og rør rundt til det har taget farve
Skræl ingefæren og hak det og hvidløget
Skær kødet i tern og kom det i gryden sammen med hvidløg og ingefær, steg til kødet er brunet
Bland tomatpure, vand og saften af en citron i gryden
Krydr med salt og bring det i kog
Stil gryden i ovnen ved 160 grader i halvanden til to timer til kødet er mør
Rør i retten engang imellem
Grovhak korianderbladene, bland dem i gryden og server
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.