Lamme-karry

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
150 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
1888
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
25 g
Smør, saltet
1 tbsp.
Tomatpure
3 dl
Vand
2 tbsp.
Olivenolie
1 stk
Citron - gerne økologisk
25 g
Ingefær, rod, rå
3 stk
Hvidløg, fed
1 bdt.
Friske korianderblade
1 kg
Lammekød, filet, koteletter, nakkefilet, culotte
2 tsk.
Karry
1 stk
Løg eller zittauerløg

Kog løget til det er mørt og blend det til mos
Varm olien op i en stor gryde og svits karryen
Tilsæt løgmosen og rør rundt til det har taget farve
Skræl ingefæren og hak det og hvidløget
Skær kødet i tern og kom det i gryden sammen med hvidløg og ingefær, steg til kødet er brunet
Bland tomatpure, vand og saften af en citron i gryden
Krydr med salt og bring det i kog
Stil gryden i ovnen ved 160 grader i halvanden til to timer til kødet er mør
Rør i retten engang imellem
Grovhak korianderbladene, bland dem i gryden og server


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?