- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 50 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Frokost
Hovedret - Visninger
- 7237
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 22, 2011
- 1 dl
- Fløde 18 %
- 1 tsk.
- Paprika
- 500 g
- Oksekød, middelfedt
- 1 tsk.
- Oregano, tørret
- 4 dl
- Bouillon, oksekød, koncentreret, terning
- 4 stk
- Laurbærblade
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 2 tsk.
- Maizena til jævning
- 1 tsk.
- Citronsaft
- 3 knsp.
- Peber, friskkværnet
- 1 tsk.
- Sovsekulør
- 3 stk
- Hvidløg, fed
- 1 tbsp.
- Rapsolie
- 6 stk
- Hakkede drueagurker
- 1 kg
- Kartofler
- 2 tsk.
- Ribsgele
- 1 tsk.
- Allehånde, stødt
- 2 stk
- Løg eller zittauerløg
- 4 skive(r)
- bacon i tern
Krydret millionbøf m/ bacon: En rigtig dejlig ret, hvor man kan tilsætte grøntsager og ens favorit krydderier. Kun fantasien sætter grænser.
Steg de hakkede løg og hvidløg hurtigt af i olie sammen med bacon i små tern. Kom det hakkede oksekød ved sammen med allehånde, paprika, oregano og laurbær. Svits det hele godt af ved god varme.
Hældes over med lidt oksebouillon, og simrer under låg i ca. 45 minutter. Tilsæt fløden, citronsaft og lidt sovsekulør, og kog ti minutter ekstra. Jævn med lidt maizena rørt op i vand, og smag sovsen til med ribsgele, og evt. ekstra salt og peber fra kværn.
Serveres med nye kartofler el. kartoffelmos, og drueagurker.
Frys resten ned, eller server dagen efter med spaghetti og parmesan.
Velbekomme!
hvilken slags okseko’d er
hvilken slags okseko’d er
Hej Lil