Kyllingelår, grønne bønner & kartofler i krydret tomatsauce (Ovnret)

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Frokost
Hovedret
Visninger
1049
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
Kyllingelår, grønne bønner & kartofler i krydret tomatsauce (Ovnret)

En godt krydret ovnret med kyllingelår og indiske krydderier:
Tænd ovnen på 200 grader.
Kom bagekartofler i både, og kyllingelår i et ovnfast fad. Bland med hakket løg, hvidløg og grønne bønner.
Tilsæt hakkede tomater, krydr med garam masala, karry, lidt sukker, salt og peber, og basilikum. Tilsæt en god sjat olivenolie, og lidt hønsebouillon. Det heles vendes godt rundt, og krydres med ekstra peber fra kværn.
Steg i ovnen i ca. en time til halvanden. Dæk fadet med staniol, og skru ned på 175 efter en time, og giv retten lidt ekstra. Smag retten til med evt. lidt ekstra salt.
Server med bulgursalat m/ agurk og forårsløg og creme fraiche. Se opskrift på bulgursalat: https://www.vildmedmad.dk/bulgursalat-m-agurk-aarsloeg-4734/
Velbekomme! 



Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?