- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Frokost
Hovedret - Visninger
- 1049
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 4, 2011
En godt krydret ovnret med kyllingelår og indiske krydderier:
Tænd ovnen på 200 grader.
Kom bagekartofler i både, og kyllingelår i et ovnfast fad. Bland med hakket løg, hvidløg og grønne bønner.
Tilsæt hakkede tomater, krydr med garam masala, karry, lidt sukker, salt og peber, og basilikum. Tilsæt en god sjat olivenolie, og lidt hønsebouillon. Det heles vendes godt rundt, og krydres med ekstra peber fra kværn.
Steg i ovnen i ca. en time til halvanden. Dæk fadet med staniol, og skru ned på 175 efter en time, og giv retten lidt ekstra. Smag retten til med evt. lidt ekstra salt.
Server med bulgursalat m/ agurk og forårsløg og creme fraiche. Se opskrift på bulgursalat: https://www.vildmedmad.dk/bulgursalat-m-agurk-aarsloeg-4734/
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.