Kyllingelår med mandler

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
90 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
1238
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 tsk.
Salt, groft
4 stk
Kylling, lår, kød og skind, rå
1/2 tsk.
Paprika
75 stk
Mandler
1 stk
Æg

Gnid lårene med salt og paprika og lad dem trække i krydderierne i en halv time. Hak mandlerne fint. Pisk ægget sammen og vend kyllingen i det. Vend lårene i mandlerne og pres mandlerne lidt ind i kødet. Smør et ildfast fad og læg kyllingelårene i det. Steg dem ved 220 grader i tre kvarter.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Skriv et svar

Bemærk: Kommentarer på webstedet afspejler de respektive forfatteres synspunkter og ikke nødvendigvis webportalens synspunkter. Medlemmer anmodes om at afstå fra fornærmelser, bande og vulgære udtryk. Vi forbeholder os ret til at slette enhver kommentar uden varsel eller forklaringer.

Din email vil ikke kunne ses af andre. *

*
*

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?