Speltsalat og kyllingelår

No votes yet.
Please wait...
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
45 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
2278
Pris pr. Portion
20.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 dl
Perlespelt
4 dl
Vand
1 stk
rød peberfrugt
1 bdt.
Forårsløg, rå
1 bdt.
Persille, frisk
2 tbsp.
Olivenolie
1 stk
Hvidløg, fed
1 tsk.
Salt og peber
8 stk
Kylling, lår, kød og skind, rå
8 tsk.
Smør, saltet
1 tsk.
Paprika
1 tsk.
Salt og peber
Speltsalat og kyllingelår

Dette er en dejlig let sommerret der kan serveres med forskelligt tilbehør og brød.
Sæt ovnen på 200 grader.
Kyllingelårene fordeles i et ovnfast fad og smøres med smør og paprika, salt og peber og sættes i ovnen i 45 minutter.
Speltkernene sættes i kog, og koges i 30 minutter.
I mens hakkes forårsløgene og peberfrugten.
Dressingen til salaten laves af olivenolie, hvidløg og salt/peber.
Til sidst blandes speltkernerne med grøntsagerne og dressingen og serveres med kyllingen og flûte, der evt. også kan lunes i ovnen.
Næringsindhold:

Per portion
4 portioner
Energifordeling
Kcal
320
1.280

kJ
1.341
5.364

Protein
34    g
136   g
43 %
Kulhydrat
7.5 g
30   g
9 %
Fedt
17    g
68   g
48 %
Kostfiber
2.4 g
9.4  g

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?