Meljævning

Bedømmelse: 3.3/5. Fra 3 stemmer.
Vent venligst…
Forberedelsestid
2 minutter
Tilberedningstid
2 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
1 personer
Visninger
29730
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
4 tbsp.
Vand
2 tbsp.
Hvedemel

Når man skal lave en sovs m.m., står der ofte, at man skal jævne den. Det kan man fx gøre med en meljævning, som er mel og vand rystet godt sammen/rørt godt sammen. Forholdet mellem vand og mel er to til en. Der må ikke være klumper i jævningen, når den hældes i sovsen. Sovsen skal bringes i kog inden jævningen hældes i. Der skal røres imens, og sovsen koger videre til smagen af mel er væk.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Skriv et svar

Bemærk: Kommentarer på webstedet afspejler de respektive forfatteres synspunkter og ikke nødvendigvis webportalens synspunkter. Medlemmer anmodes om at afstå fra fornærmelser, bande og vulgære udtryk. Vi forbeholder os ret til at slette enhver kommentar uden varsel eller forklaringer.

Din email vil ikke kunne ses af andre. *

*
*

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?