- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 6 personer
- Kategori
- Dessert
- Visninger
- 1922
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 11, 2009
Hak chokoladen fint og smelt den i en metalskål i vandbad.
Pisk æggeblommerne hvide med sukkeret.
Hæld den smeltede lune chokolade i de piskede æggeblommer og vend det sammen. Tilsæt mørk rom eller anden spiritus.
Pisk fløden til skum og vend en tredjedel over i chokolademassen. Vend derefter denne blanding over i resten af flødeskummet.
Hæld chokolademoussen over i små portionsskåle og stil dem koldt i mindst 3 timer inden servering. Eller kom moussen i en større skål og form til chokoladeæg ved brug af en spiseske dyppet i varmt vand.
Hvis denne chokolademousse fryses, bliver den til en vidunderlig mørk chokoladeis.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.