Min bedste chokolademousse

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
6 personer
Kategori
Dessert
Visninger
1922
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
200 g
Mørk chokolade også med orange
5 dl
Fløde 38 %, Piskefløde
9 stk
Æggeblomme
75 g
Sukker
3 cl
Mørk rom, cognac eller anden spiritus

Hak chokoladen fint og smelt den i en metalskål i vandbad.
Pisk æggeblommerne hvide med sukkeret.
Hæld den smeltede lune chokolade i de piskede æggeblommer og vend det sammen. Tilsæt mørk rom eller anden spiritus.
Pisk fløden til skum og vend en tredjedel over i chokolademassen. Vend derefter denne blanding over i resten af flødeskummet.
Hæld chokolademoussen over i små portionsskåle og stil dem koldt i mindst 3 timer inden servering. Eller kom moussen i en større skål og form til chokoladeæg ved brug af en spiseske dyppet i varmt vand.
Hvis denne chokolademousse fryses, bliver den til en vidunderlig mørk chokoladeis.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?