Minestrone suppe

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
25 minutter
Tilberedningstid
65 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
10 personer
Kategori
Forret
Frokost
Hovedret
Natmad
Visninger
2131
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den

Minestrone er en dejlig suppe i den kolde tid. Jeg laver gerne en stor portion, så jeg har til nogle dage.Start med at gøre alle grønsager rene. Hak så løg og hvidløg. Gulerod og porre skæres i skiver, sellerien i små tern og kålen snittes fint. Bønnerne skæres i mindre stykker. Find en stor tykbundet gryde frem og svits baconstykkerne til fedtet stort set er væk. Bland alle grønsagerne i undtagen ærter og bønner. Hæld bouillonen i gryden. Bind kvistene sammen og læg bundet i gryden. Krydder med salt og peber. Kog suppen ved svag varme i tyve minutter. Tilsæt nu pasta og lad det koge i et kvarter. Bønner og ærter blandes i og der koges videre i tre til fem minutter. Krydderibundtet tages op og minestrone suppen serveres. Server evt. med noget lækkert brød.





Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?