- Forberedelsestid
- 25 minutter
- Tilberedningstid
- 65 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 10 personer
- Kategori
- Forret
Frokost
Hovedret
Natmad - Visninger
- 2131
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 11, 2009
Minestrone er en dejlig suppe i den kolde tid. Jeg laver gerne en stor portion, så jeg har til nogle dage.Start med at gøre alle grønsager rene. Hak så løg og hvidløg. Gulerod og porre skæres i skiver, sellerien i små tern og kålen snittes fint. Bønnerne skæres i mindre stykker. Find en stor tykbundet gryde frem og svits baconstykkerne til fedtet stort set er væk. Bland alle grønsagerne i undtagen ærter og bønner. Hæld bouillonen i gryden. Bind kvistene sammen og læg bundet i gryden. Krydder med salt og peber. Kog suppen ved svag varme i tyve minutter. Tilsæt nu pasta og lad det koge i et kvarter. Bønner og ærter blandes i og der koges videre i tre til fem minutter. Krydderibundtet tages op og minestrone suppen serveres. Server evt. med noget lækkert brød.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.