- Forberedelsestid
- 12 minutter
- Tilberedningstid
- 12 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Visninger
- 1662
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 11, 2009
Til en suppe eller en salat er hjemmelavet croutoner et hit.
Bland olie og krydderier sammen i en skål. Skær de daggamle franskbrødskiver i tern på cirka en centimeters størrelse. Hæld dem i skålen og rør rundt så alle brødtern får olie på sig. Fordel brødstykkerne på en bageplade med bagepapir. Bag brødcroutonererne i en 175 grader varm ovn mellem 6-8 minutter – hold øje med dem. De skal være sprøde og gyldne, så er de færdige.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.