fbpx

Pebernødder

No votes yet.
Please wait...
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
90 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
10 personer
Kategori
Bagværk
Visninger
336
Pris pr. Portion
Skrevet af
Udgivet den
175 g
Sukker
250 g
Hvedemel
2 spsk.
Piskefløde
1 stk
Æg
1 tsk.
Hjortetaksalt
1 tsk.
Kanel, stødt
1 tsk.
peber hvid
1 tsk.
Nelike stødt
1 tsk.
Ingefær stødt
100 g
blødt smør
Pebernødder

Pebernødder kan nydes hele december og er en snack, som kan bruges som tilbehør til julefrokosten, til middagsbordet, til juleaften og til juledagene.

Det behøver hverken være kompliceret eller tidskrævende at lave julens mest afholdte småkager, som kan glæde både store og små.

 

Med denne opskrift på klassiske og velsmagende pebernødder kan du bringe julestemning hos alle hele december igennem.

  1. Start med at piske sukker og æg sammen en let æggesnaps og vend fløden heri
  2. Bland melet sammen med krydderierne i en særskilt skål og smuldr smørret heri
  3. Saml dejen ved at blande æggesnapsen med fløde i skålen med mel, krydderier og smør (den skal gerne være fedtet)
  4. Stil massen på køl i minimum 1 time
  5. Rul massen ud i 2 stænger. Brug lidt mel og drys ud på bordet så du undgår, at dejen hænger fast i bordpladen, når du ruller
  6. Skær små stykker ud af hver rulle og form hvert stykke til en kugle
  7. Læg alle kugler på en bageplade med bagepapir. Bag pebernødderne øverst i ovnen ved 200 grader i 8-10 minutter.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?