- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 90 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 10 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 2126
- Pris pr. Portion
- Skrevet af
- Udgivet den
- december 18, 2019
- 175 g
- Sukker
- 250 g
- Hvedemel
- 2 spsk.
- Piskefløde
- 1 stk
- Æg
- 1 tsk.
- Hjortetaksalt
- 1 tsk.
- Kanel, stødt
- 1 tsk.
- peber hvid
- 1 tsk.
- Nelike stødt
- 1 tsk.
- Ingefær stødt
- 100 g
- blødt smør
![Pebernødder](https://vildmedmad.dk/wp-content/uploads/2019/12/pebernoedder-800x600.jpg)
Pebernødder kan nydes hele december og er en snack, som kan bruges som tilbehør til julefrokosten, til middagsbordet, til juleaften og til juledagene.
Det behøver hverken være kompliceret eller tidskrævende at lave julens mest afholdte småkager, som kan glæde både store og små.
Med denne opskrift på klassiske og velsmagende pebernødder kan du bringe julestemning hos alle hele december igennem.
- Start med at piske sukker og æg sammen en let æggesnaps og vend fløden heri
- Bland melet sammen med krydderierne i en særskilt skål og smuldr smørret heri
- Saml dejen ved at blande æggesnapsen med fløde i skålen med mel, krydderier og smør (den skal gerne være fedtet)
- Stil massen på køl i minimum 1 time
- Rul massen ud i 2 stænger. Brug lidt mel og drys ud på bordet så du undgår, at dejen hænger fast i bordpladen, når du ruller
- Skær små stykker ud af hver rulle og form hvert stykke til en kugle
- Læg alle kugler på en bageplade med bagepapir. Bag pebernødderne øverst i ovnen ved 200 grader i 8-10 minutter.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.