Pighvar

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
40 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
1379
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 dl
Olivenolie
1 stk
Bladselleri (stænger)
4 stk
Bagekartofler
4 stk
Tomater
10 stk
Basilikumblade, frisk
1 stk
Hvidløg, fed
800 g
Pighvarre, filet
1 tsk.
Havsalt
1 tsk.
Peber, friskkværnet

Skræl kartoflerne, skær dem i skiver og læg dem i en gryde. Læg fileterne oven på kartoflerne. Hæld vand i gryden til både kartofler og fisk er dækket. Skær tomaterne i stykker og snit bladsellerien. Hæld det i gryden. Salt, presset hvidløg og peber tilsættes. Tænd for varmen og lad det hele simre i ti minutter. Server.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?