- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 1379
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 7, 2009
- 1 dl
- Olivenolie
- 1 stk
- Bladselleri (stænger)
- 4 stk
- Bagekartofler
- 4 stk
- Tomater
- 10 stk
- Basilikumblade, frisk
- 1 stk
- Hvidløg, fed
- 800 g
- Pighvarre, filet
- 1 tsk.
- Havsalt
- 1 tsk.
- Peber, friskkværnet
Skræl kartoflerne, skær dem i skiver og læg dem i en gryde. Læg fileterne oven på kartoflerne. Hæld vand i gryden til både kartofler og fisk er dækket. Skær tomaterne i stykker og snit bladsellerien. Hæld det i gryden. Salt, presset hvidløg og peber tilsættes. Tænd for varmen og lad det hele simre i ti minutter. Server.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.