Kylling i grøn karry

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
25 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Midt imellem
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
3495
Pris pr. Portion
10.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 stk
Løg eller zittauerløg
5 stk
Hvidløg, fed
3 stk
Forårsløg, rå
2 stk
Peber, chili rød eller grøn, rå
100 g
Grønne bønner, dybfrost
3 stk
Kyllingebryst, filet
1 stk
Kokosmælk, 400 ml
50 g
Olivenolie
3 tbsp.
karrypasta, grøn
5 stk
Limeblade
1 stk
lime
1 bdt.
kørvel eller anden krydderurt
Kylling i grøn karry

Pil løgne og skær dem i fine tern.
Dine hvidløg pilles og skæres i små skiver eller presses.
Rens dine forårsløg og skær dem i ¼ stykker.
Halver dine grønne bønner.
Rens chilien og skær den i små tern. Husk det stærkeste på en chili ikke er kernerne men skillervæggen og stokken.
Skær dine kyllingebryster i tynde strimler. Du kan også anvende andre former for kyllingeudskæringer.
Svits alle grønsagerne i olien i en stor gryde/wok, de må ikke tage for meget farve. Steg i ca. 5 min.
Tilsæt din carrypasta og ”brænd” det lidt af, inden du tilsætter kokosmælken og varmer retten igennem uden det buldrekoger
Tilsæt nu dine kyllingestykker samt limeblade og lad retten simre i 15 min til kyllingen er mør,
Serveres masser af frisk kørvel eller koriander samt kogte ris, allerbedst yasminris, da de er perfekt ”snaskede” til en karryret efter min mening:-)Se evt. video af Kylling i grøn karry her

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?