- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Visninger
- 1306
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- december 1, 2011
- 1 1/2 kg
- mager kogebacon
Kog bacon i vand der dækker i ca. 1,5 t.
Afkøl.
Skær sværen af. Smør et lag god dijonsennep på og drys med mørkt farin til senneppen ikke ses.
Forvarm ovnen til 200 grader og sæt baconen i ovnen i ca. 30 min eller til farinen er smeltet og overfladen er brun.
Serveres til grønlangkål eller stuvet hvidkål.
Server gerne rødbeder, øl og snaps til.
Skulle der være en rest tilbage smager det rigtig godt koldt også.
Velbekomme
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.