Recipe

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
1 personer
Visninger
1306
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 1/2 kg
mager kogebacon

Kog bacon i vand der dækker i ca. 1,5 t.
Afkøl.
Skær sværen af. Smør et lag god dijonsennep på og drys med mørkt farin til senneppen ikke ses.
Forvarm ovnen til 200 grader og sæt baconen i ovnen i ca. 30 min eller til farinen er smeltet og overfladen er brun.
Serveres til grønlangkål eller stuvet hvidkål.
Server gerne rødbeder, øl og snaps til.
Skulle der være en rest tilbage smager det rigtig godt koldt også.
Velbekomme

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?