Rugbrød med surdej

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
1230 minutter
Tilberedningstid
1300 minutter
Sværhedsgrad
Midt imellem
Serveringer
3 personer
Visninger
3410
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den

Rør Rugkerner, 0,5 kg rugmel og hvedemelen ud i 1,5 l. lunkent vand.
Tilsæt salt
Lad dejen hæve i 24 timer ved alm. stuetemperatur.
Efter hævningen tilsættes endnu 0,5 l. lunkent vand og resten af rugmelet.
Del dejen i tre og læg den i hver sin rugbrødsform (2 liter). Husk at smøre rugbrødsformen med smør først.
Pensel dejene med smeltet smør, dæk med staniol og bag dem i 1½ time ved 200 grader.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?