- Forberedelsestid
- 1230 minutter
- Tilberedningstid
- 1300 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 3 personer
- Visninger
- 3410
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- maj 29, 2009
Rør Rugkerner, 0,5 kg rugmel og hvedemelen ud i 1,5 l. lunkent vand.
Tilsæt salt
Lad dejen hæve i 24 timer ved alm. stuetemperatur.
Efter hævningen tilsættes endnu 0,5 l. lunkent vand og resten af rugmelet.
Del dejen i tre og læg den i hver sin rugbrødsform (2 liter). Husk at smøre rugbrødsformen med smør først.
Pensel dejene med smeltet smør, dæk med staniol og bag dem i 1½ time ved 200 grader.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.