- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 15 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 18 personer
- Kategori
- Bagværk
Buffet
Morgenmad / Brunch - Visninger
- 5204
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- december 2, 2011
- 50 g
- Smør, saltet
- 1 stk
- Æg
- 8 dl
- Hvedemel
- 1 dl
- Rapsolie
- 2 tsk.
- vanillesukker
- 50 g
- Bagegær
- 3 knsp.
- kardemomme
- 2 tbsp.
- Sukker (melis)
- 3 knsp.
- allehånde
- 2 dl
- letmælk
- 1 stk
- letmælk
- 100 g
- Smør, saltet
- 3 tbsp.
- Rapsolie
- 2 tbsp.
- Kanel
- 1 dl
- Rosiner
- 1 stk
- Æble, revet/ i tern
- 1 dl
- Drys: kanelsukker
- 1 dl
- Sukker (melis)
Store kryddersnegle med æble og rosiner (sammenbagte):
Dej: Smelt smør og tilsæt mælk, skal kun være lun, opløs gæren i mælken. Kom rapsolie, æg, sukker, vanillesukker, lidt salt. Bland melet med allehånde og kardemomme. Ælt dejen glat og stil til hævning ca. 30 minutter.
Fyld: Rør smør og lidt rapsolie med sukker og kanel, del evt. fyldet i to portioner, og kom revet æble og rosiner i den ene, hvis nogen ikke bryder sig om rosiner.
Del dejen i to og rul tyndt ud til en aflang facon. Kom fyldet på og rul den til en roulade. Skær lidt brede stykker ud og læg dem lidt tæt på en plade med bagepapir (synes det giver et godt resultat at de bages tæt, de bliver lækre bløde og lidt højere.) Lad sneglene efterhæve ca. 15 minutter. Tænd ovnen på 225 grader.
Pensl med æg blandet med lidt mælk, og drys kanelsukker over. Bag sneglene midt i en forvarmet ovn ved 225 grader ca. 15-18 minutter. Køl dem lidt af på en rist, og skil dem forsigtigt ad med en kniv.
Server dem lune, frys evt. halvdelen ned mens de stadig er lidt lune.
Velbekomme!
Hvad står mængdemålene knsp
Hej Niels Jørn, knsp betyder