Store kryddersnegle

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
15 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
18 personer
Kategori
Bagværk
Buffet
Morgenmad / Brunch
Visninger
5204
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
50 g
Smør, saltet
1 stk
Æg
8 dl
Hvedemel
1 dl
Rapsolie
2 tsk.
vanillesukker
50 g
Bagegær
3 knsp.
kardemomme
2 tbsp.
Sukker (melis)
3 knsp.
allehånde
2 dl
letmælk
1 stk
letmælk
100 g
Smør, saltet
3 tbsp.
Rapsolie
2 tbsp.
Kanel
1 dl
Rosiner
1 stk
Æble, revet/ i tern
1 dl
Drys: kanelsukker
1 dl
Sukker (melis)
Store kryddersnegle

Store kryddersnegle med æble og rosiner (sammenbagte):
Dej: Smelt smør og tilsæt mælk, skal kun være lun, opløs gæren i mælken. Kom rapsolie, æg, sukker, vanillesukker,  lidt salt. Bland melet med allehånde og kardemomme. Ælt dejen glat og stil til hævning ca. 30 minutter.
Fyld: Rør smør og lidt rapsolie med sukker og kanel, del evt. fyldet i to portioner, og kom revet æble og rosiner i den ene, hvis nogen ikke bryder sig om rosiner.
Del dejen i to og rul tyndt ud til en aflang facon. Kom fyldet på og rul den til en roulade. Skær lidt brede stykker ud og læg dem lidt tæt på en plade med bagepapir (synes det giver et godt resultat at de bages tæt, de bliver lækre bløde og lidt højere.) Lad sneglene efterhæve ca. 15 minutter. Tænd ovnen på 225 grader.
Pensl med æg blandet med lidt mælk, og drys kanelsukker over. Bag sneglene midt i en forvarmet ovn ved 225 grader ca. 15-18 minutter. Køl dem lidt af på en rist, og skil dem forsigtigt ad med en kniv.
Server dem lune, frys evt. halvdelen ned mens de stadig er lidt lune.
Velbekomme!




2 comments

  1. Niels Jørn L. J... (not verified) sagde på april 12, 2015

    Hvad står mængdemålene knsp

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  2. Jeannie Vogt_2 sagde på april 12, 2015

    Hej Niels Jørn, knsp betyder

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?