- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 280 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Buffet
Forret - Visninger
- 3640
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 14, 2009
- 150 g
- Løg eller zittauerløg
- 1 1/2 dl
- Creme fraiche 38 %
- 1 1/2 dl
- Fløde 38 %, Piskefløde
- 2 stk
- Tun i vand, konserves
- 4 stk
- Husblas, blade
- 1 stk
- Citron - gerne økologisk
Til en god grillaften hører en dejlig forret, som kan nydes mens kødet steger. Tunmoussen er klart en favorit hos os.
Hæld vandet fra tunen og blend den. Læg husblasen i blød i cirka fem minutter og pisk fløden imens. Pres citronsaften i en gryde og tilsæt husblasen. Varm det op indtil husblasen er smeltet. Riv løget og rør det i tunen sammen med creme fraiche og flødeskum. Smag til med salt og peber og tilsæt citronsaften med husblasen. Vend det forsigtigt rundt. Smør en skål med smør og hæld tunmoussen i. Lad den stå i køleskabet i cirka fire timer. Vend tunmoussen ud på et fad, når du vil servere den. Server lækkert brød til.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.