Tunmousse med vindruesalsa

No votes yet.
Please wait...
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
120 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Forret
Grill / sommer
Nytår
Påske
Visninger
5920
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 stk
Citron - gerne økologisk
200 g
Græsk yoghurt 10 %
1/2 tsk.
Peber, friskkværnet
1/2 tsk.
Salt, groft
2 stk
Tun i olie, konserves
1 bdt.
Purløg
300 g
Vindruer, uden kerner
1 tbsp.
Balsamico (eddike) lys og mørk
1 stk
rødløg
1/2 bdt.
Purløg
1 1/2 tbsp.
Akaciahonning
Tunmousse med vindruesalsa

En frisk og mager forret
Tunmousse
Olien i dåserne med tun hældes fra. Tunen hældes over i en skål og fin deles.
Tilsæt græsk yoghurt, salt, peber, citronsaft fra en halv citron og fintklippet purløg.
Det hele røres sammen med en forsigtig hånd og smag til med salt og peber.
Sæt det i køleskabet i et par timer.
Vi har gode erfaringer med at vælge en bedre dåsetun.
Vindruesalsa
Vindruerne halveres og kommes i en skål.
Rødløget og purløg fin hakkes og hældes over i skålen.
Balsamico og akaciehonning tilsættes. Det hele vendes nogle gange med en forsigtig hånd.
Pyntes med en citronbåd. Et stykke groft flute passer fint hertil.

4 comments

  1. Den ukendte kok sagde på december 7, 2010 Svar

    En rigtig lækker forret.

    No votes yet.
    Please wait...
  2. Anonym sagde på juli 18, 2011 Svar

    Kan tunmoussen fryses?

    Rating: 2.0/5. From 1 vote.
    Please wait...
  3. Anonym sagde på september 20, 2012 Svar

    Hej til jer !

    No votes yet.
    Please wait...
  4. Den ukendte kok sagde på september 20, 2012 Svar

    Hej Lotte

    No votes yet.
    Please wait...

Skriv et svar

Bemærk: Kommentarer på webstedet afspejler de respektive forfatteres synspunkter og ikke nødvendigvis webportalens synspunkter. Medlemmer anmodes om at afstå fra fornærmelser, bande og vulgære udtryk. Vi forbeholder os ret til at slette enhver kommentar uden varsel eller forklaringer.

Din email vil ikke kunne ses af andre. *

*
*

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?