- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 20 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 2979
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- februar 29, 2012
- 2 stk
- Tun i vand, konserves
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 1 stk
- rødløg
- 3 tbsp.
- Pesto, rød eller grøn
- 1 knsp.
- Peber
- 2 stk
- Gulerod/gulerødder
- 1 stk
- Peberfrugt, rød og gul
- 400 g
- Hytteost, 20+
Denne tunsalat er hurtig at lave og smager skønt i f.eks. pitabrød eller som pålæg på brød.
Snit rødløg, gulerødder og peberfrugt fint og rør alle ingredienser sammen i en skål. Smag til med salt og peber og server.
har prøvet at lave tunsalat