- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 2962
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- januar 25, 2010
- 2 1/2 dl
- Fløde 13 %
- 1 bdt.
- Persille, frisk
- 100 g
- Smelteost, revet ost 30+
- 500 g
- Pasta - skruer, penne
- 300 g
- Pancetta eller bacon
Svits bacon på panden. Kog pasta (bruge gerne fuldkornspasta). Hak persille (eller brug frossen). Bland alle tre dele i et ildfastfad. Hæld fløde over. Drys ost over.
Kom det i ovnen til osten er smeltet og er gylden.
Serveres med en lækker salat eller gulerodssalat.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.