- Kategori
- Buffet
Hovedret - Visninger
- 1061
- Pris pr. Portion
- Skrevet af
- Udgivet den
- november 19, 2020
En farsrand krydret med ansjoser – nam nam – siger vi bare.
Vareforbrug (4 pers.):
1 løg 2 kogte, kolde kartofler 6-8 ansjosfileter 2 æg
300 g hakket oksekød 100 g hakket flæskekød 2 spsk. hvedemel 1 spsk. ansjoslage ca. 22 dl vand 12 tsk. peber salt
smør eller margarine og rasp til formen 1 pk. dybfrosne ærter og gulerødder (ca. 250 g)
Tilberedningstid: ca. 1,25 time, heraf ca. 1 time i ovnen.
Ovntemperatur: 175 grader
Fremgangsmåde:
- Pil løget. Riv løg og kartofler på råkostjernet. Mos ansjoser ne med en gaffel. Skil æggene.
- Bland hakket kød, løg, kartof- ler og ansjoser med æg blommer og mel. Tilsæt an sjoslage og vand efterhånden. Rør farsen let og smidig.
- Krydr, men vær forsigtig med saltet. Pisk æggehviderne helt stive og vend dem i farsen.
- Kom farsen i en smurt og rasp drysset form og bag den i ovnen ca. 1 time ved 175°
- Kog ærter og gulerødder efter pakkens anvisning.
- Anret randen på et varmt fad og fyld grøntsagerne i midten.
Kan serveres med:
Kogte eller stegte kartofler.
Smeltet smør.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.