Appelsinkage

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
120 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
8 personer
Kategori
Bagværk
Visninger
1474
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
125 g
Hvedemel
1 stk
Appelsin/appelsiner
50 g
Daim
150 g
Sukker (melis)
50 g
Valnød
150 g
Smør, saltet
2 dl
Vand
2 stk
Æg
1 tsk.
bagepulver

Pisk den bløde smør og sukkeret godt sammen i en skål. Rør et æg i ad gangen. Skræl appelsinen og skær fileter af den. Læg skrællen sammen med valnødderne i vandet i en gryde og kog det tyve min. Lad det stå og trække ti min bagefter. Si vandet fra. Blend valnødder, appelsinskræl og daim rigtig godt. Rør det i skålen sammen med resten af ingredienserne. Smør en form og hæld dejen i. Bag kagen ved 150 grader mellem tre kvarter og en time.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?