- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 120 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 8 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 1474
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 24, 2009
- 125 g
- Hvedemel
- 1 stk
- Appelsin/appelsiner
- 50 g
- Daim
- 150 g
- Sukker (melis)
- 50 g
- Valnød
- 150 g
- Smør, saltet
- 2 dl
- Vand
- 2 stk
- Æg
- 1 tsk.
- bagepulver
Pisk den bløde smør og sukkeret godt sammen i en skål. Rør et æg i ad gangen. Skræl appelsinen og skær fileter af den. Læg skrællen sammen med valnødderne i vandet i en gryde og kog det tyve min. Lad det stå og trække ti min bagefter. Si vandet fra. Blend valnødder, appelsinskræl og daim rigtig godt. Rør det i skålen sammen med resten af ingredienserne. Smør en form og hæld dejen i. Bag kagen ved 150 grader mellem tre kvarter og en time.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.