- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 2883
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 6, 2009
- 1 knsp.
- Salt, groft
- 2 tbsp.
- Olivenolie
- 250 g
- Hvedemel
- 25 g
- Bagegær
- 1 1/2 dl
- Vand
Pizzabund
Fyldet står du selv for! Her er opskriften på en pizzabund.
1) Rør gæren ud i vandet.
2) Tilsæt salt, olie og mel.
3) Ælt dejen grundigt.
4) Lad dejen hæve tildækket i 30 minutter ved stuetemperatur.
5) Rul dejen flad.
6) Hvis det ønskes kan pizzabunden forbages. Dette gøres i en forvarmet ovn i 10 minutter på 200 grader.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.