Bærtærte med marcipan

No votes yet.
Please wait...
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
75 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
8 personer
Kategori
Bagværk
Dessert
Visninger
3551
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
4 stk
Æg
180 g
Sukker (melis)
180 g
Hvedemel
2 tsk.
bagepulver
180 g
Smør, saltet
125 g
Ren rå marcipan
2 tsk.
vanillesukker
400 g
Bær
Bærtærte med marcipan

Lav denne kage med den bærtype eller blanding du godt kan lide.
Æg og sukker piskes sammen til en luftig masse. Hvedemel og bagepulver blandes og halvdelen sigtes i æggemassen. Vend det sammen. Smelt smøret og vend det i. Det skal være en jævn masse.sigt og bland så den sidste del melblanding i sammen med vaniljesukkeret. Riv marcipanen og bland det i sammen med bærene. Hæld dejen i en form foret med bagepapir. Bag kagen i ca 50 min ved 185 grader. Er bærene frosne så skal kagen formentlig have lidt længere tid. Kagen er færdig når du kan stikke en kniv ned i midten og der ikke sidder dej på når du tager den op.En klart cremefraiche til kagen giver lige det sidste. God appetit.

5 comments

  1. Den ukendte kok sagde på juni 5, 2012

    Ups:-) 185 grader.

    No votes yet.
    Please wait...
  2. Anonym sagde på september 20, 2012

    Hej Jeg har læst opskriften

    No votes yet.
    Please wait...
  3. Den ukendte kok sagde på september 23, 2012

    Der skulle have stået bær og

    No votes yet.
    Please wait...
  4. Anonym sagde på marts 1, 2013

    Hvilket form har du brugt til

    No votes yet.
    Please wait...
  5. Den ukendte kok sagde på marts 1, 2013

    Jeg har brugt en springform,

    No votes yet.
    Please wait...

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?