- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 75 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 8 personer
- Kategori
- Bagværk
Dessert - Visninger
- 6511
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- maj 31, 2012
- 4 stk
- Æg
- 180 g
- Sukker (melis)
- 180 g
- Hvedemel
- 2 tsk.
- bagepulver
- 180 g
- Smør, saltet
- 125 g
- Ren rå marcipan
- 2 tsk.
- vanillesukker
- 400 g
- Bær
Lav denne kage med den bærtype eller blanding du godt kan lide.
Æg og sukker piskes sammen til en luftig masse. Hvedemel og bagepulver blandes og halvdelen sigtes i æggemassen. Vend det sammen. Smelt smøret og vend det i. Det skal være en jævn masse.sigt og bland så den sidste del melblanding i sammen med vaniljesukkeret. Riv marcipanen og bland det i sammen med bærene. Hæld dejen i en form foret med bagepapir. Bag kagen i ca 50 min ved 185 grader. Er bærene frosne så skal kagen formentlig have lidt længere tid. Kagen er færdig når du kan stikke en kniv ned i midten og der ikke sidder dej på når du tager den op.En klart cremefraiche til kagen giver lige det sidste. God appetit.
Ups:-) 185 grader.
Hej Jeg har læst opskriften
Der skulle have stået bær og
Hvilket form har du brugt til
Jeg har brugt en springform,